Forum Oddłużanie Forum Pomoc dla zadłużonych Ile macie długów? Jak sobie radzicie? Odpowiedz do: Ile macie długów? Jak sobie radzicie?

Leszek
🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

85 tysięcy to sporo, ale nie jest to koniec świata. Najważniejsze to zacząć działać i nie unikać tematu. Możesz spróbować konsolidacji albo rozmawiać z firmami o rozłożeniu długu na mniejsze raty. Psychicznie jest ciężko, wiem to po sobie, ale ważne, żeby się nie poddawać i znaleźć kogoś, kto pomoże ci w tej sytuacji.

czuję, że długi ciągle nade mną wiszą. Czasami mam problemy ze snem, bo myślę o tym, jak je spłacić, a do tego boję się, że ktoś zadzwoni albo zapuka do drzwi.

Forum Oddłużanie › Forum › Pomoc dla zadłużonych › Ile macie długów? Jak sobie radzicie? › Odpowiedz do: Ile macie długów? Jak sobie radzicie? 15 listopada, 2024 o 11:49 am #22884 Leszek🏋️ Stały czytelnik ★★★★★ 85 tysięcy to sporo, ale nie jest to koniec świata. Najważniejsze to zacząć działać i nie unikać tematu. Możesz...Forum Oddłużeniowe: forum o oddłużaniu, pomocy dla zadłużonych, kredytach i pożyczkach