Forum Oddłużanie Forum Dyskusje ogólne Pracodawca nie przelewa wynagrodzenia do komornika i zostawia je sobie..

Przeglądasz 15 wpisów - od 46 do 60 (z 79)
  • Autor
    ❤︎ :
  • #10602 Reply
    Kamil
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Gdzie znajdę jakiś kalkulator kredytowy pod hipoteke?

#9985 Reply
    Jarosław
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Pomogę sprzedać zadłużoną nieruchomość proszę o kontakt!

#10146 Reply
    Sulim
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Szukam pożyczki pod zastaw nieruchomości. Kraków, mieszkanie ok 45m. kw.

#10514 Reply
    Samtouth
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★
    #10196 Reply
    Witold Witer
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Sprzedam zadłużone mieszkanie w Gnieźnie. Pilne.

#9993 Reply
    Pablo
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Jestem zainteresowany sprzedażą zadłużonej nieruchomości w Warszawie. Proszę o pomoc.

#2300 Reply
    RvarX
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Za samo niewykonanie obowiązków przekazania informacji dotyczących zajętego wynagrodzenia lub przeszkód prowadzenia z niego egzekucji komornik może wymierzyć karę. Może to zrobić w stosunku do pracodawcy, pracownika lub wspólnika odpowiedzialnego za wykonanie obowiązku poinformowania komornika. Komornik ma prawo nałożenia grzywny ty bardziej za nie przekazywanie środków zgodnie z zajęciem wynagrodzenie lub wierzytelności.

#9974 Reply
    Wryk
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Proszę o pomoc w wyjściu z pętli długów.

#9861 Reply
    Assin
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Poszukuję pomocy w walce z windykacją z firmą, która podobno kupiła mój dług a nigdy nie dostałem informacji. Sprawa już poszła do sądu podobno.

#9850 Reply
    Biter
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Szukam pomocy w uzyskaniu finansowania na kwotę 150 000 na spłatę chwilówek i kredytu w PKO

#10184 Reply
    Jeny
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Szukam pomocy w spłacie chwilówek około 100 tysięcy złotych. Czy możecie pomóc?

#9958 Reply
    Vanik
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Poszukuję pomocy w uzyskaniu odszkodowania za wypadek samochodowy. Auto do kasacji. Proszę o oferty.

#8124 Reply
    eee
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Szukam pomocy w odłużaniu dla firm. Brak wpisów, a duże długi.

#10571 Reply
    Arek
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Chciałbym wyjść z długów. Mam komornika, ale jestem z nim dogadany. Szukam około 100 tysięcy na dobrych warunkach. Proszę o pomoc.

#10157 Reply
    Mary
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Gdzie znajdę pożyczkę pod zastaw działki budowlanej? Mam komornika i 200 tysiecy dlugów. Działka na Mazurach w doskonalej lokalizacji.

Przeglądasz 15 wpisów - od 46 do 60 (z 79)
Odpowiedz do: Reply #2300 in Pracodawca nie przelewa wynagrodzenia do komornika i zostawia je sobie..
Twoje informacje

Forum Oddłużanie › Forum › Dyskusje ogólne › Pracodawca nie przelewa wynagrodzenia do komornika i zostawia je sobie.. Otagowane: Egzekucja z wynagrodzenia, Zajęcie wynagrodzenia przez komornika This topic has 112 odpowiedzi, 19 głos, and was last updated 5 months, 2 weeks temu by Łukasz. Przeglądasz 15 wpisów - od 46 do 60 (z...Forum Oddłużeniowe: forum o oddłużaniu, pomocy dla zadłużonych, kredytach i pożyczkach