Forum Oddłużanie Forum Pomoc dla zadłużonych Historie: Jak wyjść z długów Oddłużanie 150 tys. zł bez upadłości konsumenckiej Odpowiedz do: Oddłużanie 150 tys. zł bez upadłości konsumenckiej

Anita88
🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Ja też miałam ponad 100 tysięcy długu i rosły mi odsetki, ale nie chciałam upadłości. Na forum znalazłam informację jak zacząć samodzielnie a potem z pomocą Pana Macieja z Conectum. Dzięki ich wsparciu udało się ustalić raty, które mogłem co miesiąc spłacać, i negocjowali zmniejszenie kosztów pożyczek, ubezpieczeń i prowizji. Teraz widzę, że moje długi powoli maleją, a stres jest dużo mniejszy.

Forum Oddłużanie › Forum › Pomoc dla zadłużonych › Historie: Jak wyjść z długów › Oddłużanie 150 tys. zł bez upadłości konsumenckiej › Odpowiedz do: Oddłużanie 150 tys. zł bez upadłości konsumenckiej 11 listopada, 2024 o 8:29 am #22839 Anita88🏋️ Stały czytelnik ★★★★★ Ja też miałam ponad 100 tysięcy długu i rosły mi odsetki,...Forum Oddłużeniowe: forum o oddłużaniu, pomocy dla zadłużonych, kredytach i pożyczkach