Forum Oddłużanie Forum Pomoc dla zadłużonych Ile macie długów? Jak sobie radzicie? Odpowiedz do: Ile macie długów? Jak sobie radzicie?

Roma
🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

moje długi wynoszą teraz około 85 tysięcy złotych. Wzięłam chwilówki, żeby spłacać wcześniejsze wydatki, a potem kolejne, żeby pokryć rosnące raty.

Mam długi na około 100 tysięcy, więc wiem, jak to jest, kiedy ciężko się z tym żyje. Na początku bardzo się wstydziłam i nikomu o tym nie mówiłam, ale później zaczęłam szukać pomocy. Psychicznie pomogło mi prowadzenie notatek, żeby widzieć, ile spłacam i jakie są postępy. To daje nadzieję, że kiedyś uda się z tego wyjść.

Forum Oddłużanie › Forum › Pomoc dla zadłużonych › Ile macie długów? Jak sobie radzicie? › Odpowiedz do: Ile macie długów? Jak sobie radzicie? 15 listopada, 2024 o 11:51 am #22886 Roma🏋️ Stały czytelnik ★★★★★ moje długi wynoszą teraz około 85 tysięcy złotych. Wzięłam chwilówki, żeby spłacać wcześniejsze wydatki, a potem kolejne, żeby pokryć...Forum Oddłużeniowe: forum o oddłużaniu, pomocy dla zadłużonych, kredytach i pożyczkach