Forum Oddłużanie Forum Inwestorzy, pożyczki pod zastaw Inwestycje w kryptowaluty czy warto? Podzielmy się doświadczeniami Odpowiedz do: Inwestycje w kryptowaluty czy warto? Podzielmy się doświadczeniami

BartekBTC:
🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

@CryptoFan88, inwestuję od 2019 roku i powiem Ci, że warto, ale tylko jeśli masz cierpliwość i nie boisz się ryzyka. Zaczynałem od 1000 zł w bitcoinie, a w 2021, gdy BTC dobił do $69,000, moje inwestycje były warte prawie 20,000 zł. Oczywiście, teraz jest gorzej, bo rynek spadł, ale nadal jestem na plusie. Klucz to inwestowanie tylko tego, co możesz stracić.

Forum Oddłużanie › Forum › Inwestorzy, pożyczki pod zastaw › Inwestycje w kryptowaluty czy warto? Podzielmy się doświadczeniami › Odpowiedz do: Inwestycje w kryptowaluty czy warto? Podzielmy się doświadczeniami 25 grudnia, 2024 o 7:52 am #23272 BartekBTC:🏋️ Stały czytelnik ★★★★★ @CryptoFan88, inwestuję od 2019 roku i powiem Ci, że warto, ale tylko jeśli masz...Forum Oddłużeniowe: forum o oddłużaniu, pomocy dla zadłużonych, kredytach i pożyczkach