Forum Oddłużanie Forum Kredyty bankowe Bank odrzucił moją prośbę o ugodę. Czy to koniec moich szans? Odpowiedz do: Bank odrzucił moją prośbę o ugodę. Czy to koniec moich szans?

Kate
🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

To jeszcze nie koniec! Banki często odrzucają pierwsze prośby, zwłaszcza jeśli nie są dokładnie uargumentowane. Sama miałam dług 50,000 zł w jednym z większych banków. Pierwsze dwie próby ugody zakończyły się odmową, ale za trzecim razem, po kontakcie z doradcą finansowym, zgodzili się na raty po 600 zł miesięcznie. Spróbuj jeszcze raz, ale tym razem napisz bardziej szczegółowe pismo opisz swoją sytuację finansową, pokaż dochody i wydatki, żeby udowodnić, że naprawdę chcesz spłacić.

Forum Oddłużanie › Forum › Kredyty bankowe › Bank odrzucił moją prośbę o ugodę. Czy to koniec moich szans? › Odpowiedz do: Bank odrzucił moją prośbę o ugodę. Czy to koniec moich szans? 27 grudnia, 2024 o 7:37 pm #23314 Kate🏋️ Stały czytelnik ★★★★★ To jeszcze nie koniec! Banki często odrzucają pierwsze prośby, zwłaszcza...Forum Oddłużeniowe: forum o oddłużaniu, pomocy dla zadłużonych, kredytach i pożyczkach