Forum Oddłużanie Forum Dyskusje ogólne Pracodawca nie przelewa wynagrodzenia do komornika i zostawia je sobie..

Przeglądasz 15 wpisów - od 16 do 30 (z 79)
  • Autor
    ❤︎ :
  • #10120 Reply
    Marysia
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Prosze o wzór takiego pisma, albo gdzie ten wzor znaleźć?

#10236 Reply
    Ania
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Prosze o pomoc w wyjściu z długów. Mam 16 tysiecy w chwilówkach i jedne kredyt. Jak możecie mi pomóc ?

#10839 Reply
    Mary
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Szukam pomocy w sprawie uzyskania finansowania dla firmy.

#9876 Reply
    Annatouth
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Szukam pomocy w uzyskaniu odszkodowania w wypadku samochodowym.

#10617 Reply
    Joasia
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Poszukuję 85 tys zł na spłatę kredytów i chwilówek. Czy ktoś może mi pomóc?

#10599 Reply
    Casper
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Udzielę finansowania prywatnego od 100 tysięcy złotych. Zabezpieczone na nieruchomości. Wypłata środków w 24 godziny. Do 50% wartości nieruchomości. Nawet z komornikiem. Zapraszam do kontakt.

#10603 Reply
    Marek
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Szukam pomocy. Mam ponad 40 tys. zł chwilówek i dwa kredyty bankowe. Próbowałem już u wielu pośredników i nic z tego nie wyszło.
    Czy ktoś może polecić jakiegoś inwestora albo firmę prywatną?

#9631 Reply
    Onek
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Poszukuję pożyczki na 1000zł bez rejestrów. Ktoś może pomóc? Oddam 1500zł po 3 miesiącach.

#10623 Reply
    Ola
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Gdzie złożyć wniosek o pożyczkę ponad 250 tysięcy z zaległosciami do 10 dni.

#10958 Reply
    Łukasz
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Od 5 do 10%. Bez przedpłat. Prowizja po sukcesie. Nie wiem czy sa skuteczni. Tyle sie dowiedzialem przez telefon.

#10616 Reply
    Samik
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Poszukuję szybkiej pożyczki na 30 tys. po 2 latach oddam nawet 45 tys.

#10203 Reply
    Marcin
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Co zrobić gdy pracodawca przelewa z mojej wypłaty na konto firmy pożyczkowej? Mogę to anulować?

#2301 Reply
    Venoc
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

W przypadku niewypełniania lub niewłaściwego wykonywania obowiązków w postępowaniu egzekucyjnym może dojść do powstania szkody u wierzyciela. Szkoda taka występuje najczęściej wtedy, gdy na skutek zaniechania potrąceń z wynagrodzenia za pracę pracownika egzekucja okazuje się bezskuteczna. Jeśli w takiej sytuacji wierzyciel wykaże, że pomiędzy działaniami lub zaniechaniami pracodawcy a powstaniem szkody istnieje związek przyczynowo-skutkowy, wierzyciel może żądać jej naprawienia. Wysokość szkody wierzyciela może być przy tym w niektórych przypadkach wyższa niż kwota, która miała zostać potrącona.

#9685 Reply
    finansowanie działalności
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Potrzebuje pomocy w uzyskaniu finansowania na rozwój działalności ok. 500 tys. zł. Proszę o pomoc.

#9945 Reply
    Peja
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Podbijam temat. Powiedzieć ksiegowej zeby zakonczyla przelewac na konto pozyczki pozabankowej profy kredyt?

Przeglądasz 15 wpisów - od 16 do 30 (z 79)
Odpowiedz do: Reply #9734 in Pracodawca nie przelewa wynagrodzenia do komornika i zostawia je sobie..
Twoje informacje

Forum Oddłużanie › Forum › Dyskusje ogólne › Pracodawca nie przelewa wynagrodzenia do komornika i zostawia je sobie.. Otagowane: Egzekucja z wynagrodzenia, Zajęcie wynagrodzenia przez komornika This topic has 252 odpowiedzi, 16 głos, and was last updated 5 months, 2 weeks temu by Łukasz. Przeglądasz 15 wpisów - od 16 do 30 (z...Forum Oddłużeniowe: forum o oddłużaniu, pomocy dla zadłużonych, kredytach i pożyczkach