Forum Oddłużanie Forum Pomoc dla zadłużonych Szukam kredytu po upadłości konsumenckiej Odpowiedz do: Szukam kredytu po upadłości konsumenckiej

KortessZ
🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Ja po upadłości konsumenckiej też chciałem wziąć kredyt, ale banki od razu odmówiły. W bankach ciężko uzyskać pożyczkę po upadłości, bo od razu patrzą na historię w BIK i widzą wszystkie problemy z wcześniejszymi długami. Pozostają więc jedynie pożyczki pozabankowe, ale one też nie są dla każdego. W firmach pozabankowych możesz znaleźć oferty, które nie sprawdzają BIK, ale takie pożyczki są często drogie i mają krótkie okresy spłaty. Warto dobrze się zastanowić, czy faktycznie potrzebujesz takiej pożyczki, żeby nie wpaść znowu w spiralę długów.

Forum Oddłużanie › Forum › Pomoc dla zadłużonych › Szukam kredytu po upadłości konsumenckiej › Odpowiedz do: Szukam kredytu po upadłości konsumenckiej 11 listopada, 2024 o 6:32 am #22806 KortessZ🏋️ Stały czytelnik ★★★★★ Ja po upadłości konsumenckiej też chciałem wziąć kredyt, ale banki od razu odmówiły. W bankach ciężko uzyskać pożyczkę po upadłości, bo...Forum Oddłużeniowe: forum o oddłużaniu, pomocy dla zadłużonych, kredytach i pożyczkach