Forum Oddłużanie Forum Pomoc dla zadłużonych Historie: Oddłużanie Kto pomoże uporać się z długami? Odpowiedz do: Kto pomoże uporać się z długami?

Rafał
🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Wybrałem firmę oddłużeniową conectum, z którą miałem świetne doświadczenia. Nie chcieli żadnego abonamentu, tylko ustalili jedną kwotę za całą pomoc. Dzięki nim udało mi się uniknąć komornika, bo zaczęli działać od razu po podpisaniu umowy. Wszystko było jasne, bez żadnych ukrytych kosztów, i faktycznie udało mi się trochę stanąć na nogi. Miałem trochę obaw przy wpłacie bo jednorazowo 2900 zł, ale mam jasność ze to jedyna opłata na 6 miesięcy. Na razie jestem po 2 miesiącach i są pierwsze efekty. Dług maleje, nie obawiam się o komornika. Mam bezpieczeństwo i dyskrecję razem. Zobaczymy co będzie dalej.

Forum Oddłużanie › Forum › Pomoc dla zadłużonych › Historie: Oddłużanie › Kto pomoże uporać się z długami? › Odpowiedz do: Kto pomoże uporać się z długami? 11 listopada, 2024 o 6:43 am #22812 Rafał🏋️ Stały czytelnik ★★★★★ Wybrałem firmę oddłużeniową conectum, z którą miałem świetne doświadczenia. Nie chcieli żadnego abonamentu, tylko ustalili jedną...Forum Oddłużeniowe: forum o oddłużaniu, pomocy dla zadłużonych, kredytach i pożyczkach