Forum Oddłużanie Forum Pomoc dla zadłużonych Czy Conectum pomaga?

• This topic is empty.
Przeglądasz 8 wpisów - od 1 do 8 (z 8)
  • Autor
    ❤︎ :
  • #10530 Reply
    Scyzor
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Potwierdzam to co pisze #Maślak. Od siebie dodam że mają też jakiś dział prawny do obsługi klientów w zakresie długów.

#10491 Reply
    Scyzor
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Opinii jest tysiące, wynika z tego, że klientów mają. Zadzwoń do nich i się przekonaj. Najczęściej opinie są na konkurencyjnych forach czy stronach więc ciężko o rzetelną weryfikację. Tyle ode mnie.

#23427 Reply
    Krzysztof64
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Przez długi czas byłem przekonany, że nie mogę sobie pozwolić na korzystanie z pomocy firmy oddłużeniowej. Myślałem, że to dodatkowe koszty, które pogorszą moją sytuację. Dzisiaj wiem, jak bardzo się myliłem. To, co wydawało mi się kolejnym wydatkiem, okazało się najlepszą decyzją, jaką mogłem podjąć. Conectum nie tylko pomogło mi w negocjacjach z wierzycielami, ale także pokazało, jak mam po kolei spłacać chwilówki, żeby odzyskać koszty i już nigdy nie wpaść w podobne tarapaty.Teraz mogę skupić się na rodzinie, pracy i przyszłości, a opłata za usługę jest warta swojej ceny.

#22943 Reply
    Edzik
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Conectum pomaga na 100%! Nie dość, że pomogli rozłożyć moje długi na mniejsze raty, to jeszcze wszystko załatwili bardzo szybko. Miałem długi w kilku firmach pożyczkowych, a oni zajęli się wszystkimi negocjacjami za mnie. Obsługa jest profesjonalna, ale przy tym bardzo ludzka czułem, że naprawdę chcą mi pomóc. Zdecydowanie polecam.

#22944 Reply
    EwaS.
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Conectum to jedna z lepszych firm, z jakimi miałem do czynienia. Pomogli mi uporać się z długami, które wydawały się niemożliwe do spłaty. Z 110 tys. zł zostało niecałe 75 tysiecy i teraz płacę tylko jedną ratę. Koszty ich usług były jasne od początku, bez żadnych ukrytych opłat 6%. Z czystym sumieniem mogę ich polecić.

#10537 Reply
    Besia
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Mam ponad 250 tysięcy złotych długu. Ponad 50 tys. w ZUSie, czy byłaby dla mnie jakaś pomoc? Może macie jakiś pomysł?

#10529 Reply
    Maślak
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Jeśli chodzi o pośrednictwo kredytowe to uzyskują duże kwoty od 50 tysięcy. Prowizje od 5 do 10 % od uzyskanej kwoty. Bez przedpłat tylko po wypłacie środków.

#10482 Reply
    Ania
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Szukam opinii o firmie Conectum z Warszawy. Czy ta firma naprawdę pomaga? Zapętliłem się w głebokim bagnie chwilówek i nie wiem jak sam mam z nich wyjść. Windykatorzy już straszą, a banki mówią o komorniku. Czy jeszcze da się coś zrobić? Czy Conectum pomaga? Czy mi pomoże?

Przeglądasz 8 wpisów - od 1 do 8 (z 8)
Odpowiedz do: Reply #10530 in Czy Conectum pomaga?
Twoje informacje

Forum Oddłużanie › Forum › Pomoc dla zadłużonych › Czy Conectum pomaga? Otagowane: Conectum pomaga, Czy Conectum pomaga? This topic is empty. Przeglądasz 8 wpisów - od 1 do 8 (z 8) Autor ❤︎ : 27 października, 2024 o 10:20 pm #10530 Reply Scyzor🏋️ Stały czytelnik ★★★★★ Potwierdzam to co pisze #Maślak. Od siebie dodam że mają też jakiś dział prawny...Forum Oddłużeniowe: forum o oddłużaniu, pomocy dla zadłużonych, kredytach i pożyczkach