Forum Oddłużanie Forum Kredyty bankowe Dochód 5600 netto i brak możliwości kredytu konsolidacyjnego w banku

Przeglądasz 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6)
  • Autor
    ❤︎ :
  • #22782 Reply
    RobertT
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Mam ponad 5600 zł wypłaty na rękę, więc powinno mi starczyć na normalne życie i spłaty, ale jestem w takiej sytuacji, że żaden bank nie chce mi pomóc. Mam kilka chwilówek i pożyczki w parabankach, żeby spłacić wcześniejsze długi, ale teraz te raty mnie przytłaczają. Chciałem wziąć kredyt konsolidacyjny, żeby spłacić wszystko w jednym miejscu i mieć jedną ratę. Niestety, banki nie chcą mi dać konsolidacji, bo widzą, że mam chwilówki. Mam 70 tys. tych parabanków i ponad 55 tys. w PKO, ale tu płace terminowo.

Szczerze, już nie wiem, co robić. Ciągle się boję, że zabraknie mi na raty, i już czuję, że nie nadążam z płaceniem. Próbuję myśleć, jak wyjść z tego wszystkiego, ale każda odmowa od banku tylko bardziej mnie stresuje.

#22787 Reply
    Danek
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Nie jesteś sam, ja też mam chwilówki i ciągle mi odmawiają w banku. Jest ciężko, ale myślę, że może da się coś zrobić, np. jakąś dodatkową pracę albo odłożyć na spłatę, choć to trudne. Próbuję jakoś dać sobie radę małymi krokami, żeby z czasem wyjść na prostą.

#22786 Reply
    Cherytsh
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Mam podobną wypłatę, ale przez chwilówki też mi nie chcieli dać kredytu w banku. Słyszałem, że są doradcy finansowi, którzy mogą pomóc wyjść z długów. Może warto z kimś takim porozmawiać? Może znajdzie się jakiś sposób, żeby ci pomóc.

#22785 Reply
    Reptik
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Może spróbuj napisać do firm, u których masz chwilówki, żeby dały ci dłuższy czas na spłatę? Czasem mogą zgodzić się na mniejsze raty. Ja tak zrobiłem i trochę to pomogło, bo mam mniej stresu, że nie dam rady zapłacić.

#22784 Reply
    Alka
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Mam podobnie. Też mam chwilówki i żaden bank nie chce mi dać kredytu. Ciężko się z tego wygrzebać, bo człowiek czuje się jak w pułapce. Może warto spróbować pogadać z kimś, kto zna się na finansach? Może znajdą jakiś sposób, żeby pomóc.

#22795 Reply
    Skonsolidujemy.pl
    Participant

Jesteśmy w stanie pomóc. Bez zabezpieczeń, ze stałym dochodem. Spłata chwilówek i przeniesienie do banku, tylko jeśli jest ekonomiczne uzasadnienie. Skonsolidujemy.pl

Przeglądasz 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6)
Odpowiedz do: Dochód 5600 netto i brak możliwości kredytu konsolidacyjnego w banku
Twoje informacje

Forum Oddłużanie › Forum › Kredyty bankowe › Dochód 5600 netto i brak możliwości kredytu konsolidacyjnego w banku Otagowane: Zły BIK i brak szans na konsolidację This topic has 64 odpowiedzi, 20 głos, and was last updated 3 weeks temu by Skonsolidujemy.pl. Przeglądasz 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6) Autor ❤︎ : 10...Witamy na Forum Oddłużeniowym, najnowocześniejszym forum o oddłużaniu, pomocy prawnej, kredytach i pożyczkach.