Forum Oddłużanie Forum Pomoc dla zadłużonych Historie: Oddłużanie Jak wyjść z długów 100 tys. i komornik

Wyświetlanie 2 wpisów - od 1 do 2 (z 2 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #21454 Odpowiedz
    Elżbieta
    Gość

Jakie są praktyczne kroki do podjęcia, gdy znajduję się w spirali zadłużenia i chcę zacząć spłacać długi i żyć od nowa? Gdzie szukać pomocy i wsparcia? Na przykład, czy istnieją organizacje pozarządowe oferujące bezpłatne doradztwo finansowe? Mam ponad 100 tys.zł długów i komornika. Czy zostaje tylko upadłość? Nie stać mnie na prawnika.

#21456 Odpowiedz
    ZłotyCzłowiek
    Gość

Ważne aby przestać się zadłużać. Nie szukaj nigdzie kredytu bo utopisz kasę a i tak nic nie dostaniesz. Chyba ze masz nieruchomość to są takie pożyczki. Jaki masz dochód? Komornik coś potrąca?

Wyświetlanie 2 wpisów - od 1 do 2 (z 2 w sumie)
Odpowiedz na: Jak wyjść z długów 100 tys. i komornik
Twoje informacje:

Forum Oddłużanie › Forum › Pomoc dla zadłużonych › Historie: Oddłużanie › Jak wyjść z długów 100 tys. i komornik Ten temat ma 88 odpowiedź, 23 głos, a ostatnio został zaktualizowany 7 miesięcy, 3 tygodnie temu przez ZłotyCzłowiek. Wyświetlanie 2 wpisów - od 1 do 2 (z 2 w sumie) Autor Wpisy 15 września,...Forum Oddłużeniowe: forum o oddłużaniu, pomocy dla zadłużonych, kredytach i pożyczkach