Forum Oddłużanie Forum Pożyczki pozabankowe Pożyczki bez BIK Potrzebuję pożyczki 35000 zł bez BIK

• Przeczytaj wątek i dodaj odpowiedź.
Przeglądasz 3 wpisy - od 1 do 3 (z 3)
  • Autor
    ❤︎ :
  • #22797 Reply
    Fabian
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Mam problem, bo potrzebuję szybko 35 tysięcy na spłatę długów, ale żaden bank nie chce mi dać pożyczki. Próbowałem już wszędzie, ale mam za niski wynik w BIK, więc wszędzie odmawiają. Długi się na mnie nakładają, a ja nie wiem, co robić. Dlatego szukam pożyczki bez sprawdzania BIK, bo nie mam innego wyjścia. Chciałbym spłacić wszystkie zaległości i mieć jedną ratę do spłacania, ale nie wiem, gdzie szukać takiej pożyczki i boję się, żeby nie trafić na jakąś oszustwo.

#22799 Reply
    ZłotySzczał
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Miałem tak samo, bo miałem za niski wynik w BIK. W końcu znalazłem jedną firmę, ale upewniłem się wcześniej, że jest uczciwa. Może znajdziesz coś podobnego, ale bądź ostrożny, żeby nie wpaść w jeszcze większe długi.

#22800 Reply
    Profik
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Miałem ten sam problem. Uważaj na firmy, które obiecują szybkie pożyczki bez BIK, z przedpłatą albo ubezpieczeniem. Warto sprawdzać opinie w internecie, żeby nie dać się nabrać. Ale najlepiej skontaktuj się z chwilówkami i wpłacaj im tyle ile możesz.

Przeglądasz 3 wpisy - od 1 do 3 (z 3)
Odpowiedz do: Potrzebuję pożyczki 35000 zł bez BIK
Twoje informacje

Forum Oddłużanie › Forum › Pożyczki pozabankowe › Pożyczki bez BIK › Potrzebuję pożyczki 35000 zł bez BIK Przeczytaj wątek i dodaj odpowiedź. Przeglądasz 3 wpisy - od 1 do 3 (z 3) Autor ❤︎ : 10 listopada, 2024 o 7:16 pm #22797 Reply Fabian🏋️ Stały czytelnik ★★★★★ Mam problem, bo potrzebuję szybko 35 tysięcy na spłatę długów, ale...Witamy na Forum Oddłużeniowym, najnowocześniejszym forum o oddłużaniu, pomocy prawnej, kredytach i pożyczkach.