Forum Oddłużanie Forum Inwestorzy, pożyczki pod zastaw Pożyczka pod zastaw działki bez bik 270 000

• Przeczytaj wątek i dodaj odpowiedź.
Przeglądasz 4 wpisy - od 1 do 4 (z 4)
  • Autor
    Odpowiedzi
  • #22820 Reply
    Rafał
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Mam działkę, którą mógłbym dać pod zastaw, i szukam pożyczki od prywatnego inwestora, bo banki nie chcą mi pomóc. Potrzebuję 270 tysięcy, żeby spłacić zaległe długi i trochę stanąć na nogi. Niestety, mam spore zaległości i przez to mój wynik w BIK jest bardzo niski. Żaden bank nawet nie chce ze mną rozmawiać.

Dlatego szukam kogoś, kto nie będzie sprawdzał BIK, tylko weźmie działkę jako zabezpieczenie. Jestem gotów spłacać regularnie, byle tylko znaleźć kogoś, kto mi udzieli pożyczki i pomoże wyjść z tej trudnej sytuacji.

#22822 Reply
    Pod zastaw działki
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Jestem inwestorem i mogę pomóc w takiej sytuacji. Jeśli masz działkę pod zastaw, to możemy się dogadać. Nie sprawdzam BIK, tylko ustalamy zasady spłaty, które będą dla Ciebie możliwe do zrealizowania. Skontaktuj się ze mną, żeby omówić szczegóły i ustalić, jak możemy to rozwiązać.

#22824 Reply
    PodZastawEu
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Oferuję pożyczki pod zastaw nieruchomości, więc mogę pomóc w Twojej sytuacji. Brak sprawdzania BIK to dla mnie standard, jeśli działka jest dobrym zabezpieczeniem. Porozmawiajmy o kwocie i warunkach, żebyś mógł spokojnie spłacać. Jeśli jesteś zainteresowany, napisz, a przejdziemy do szczegółów.

#22823 Reply
    Paweł pod zastaw
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Witam, mogę Ci pomóc z pożyczką pod zastaw działki. Nie będę sprawdzał BIK ani Twojej historii kredytowej. Najważniejsze, że masz zabezpieczenie i chęci do spłaty. Proponuję omówić warunki i ustalić plan, który będzie odpowiedni dla obu stron. Daj znać, jeśli jesteś zainteresowany.

Przeglądasz 4 wpisy - od 1 do 4 (z 4)
Odpowiedz do: Pożyczka pod zastaw działki bez bik 270 000
Twoje informacje

Forum Oddłużanie › Forum › Inwestorzy, pożyczki pod zastaw › Pożyczka pod zastaw działki bez bik 270 000 Przeczytaj wątek i dodaj odpowiedź. Przeglądasz 4 wpisy - od 1 do 4 (z 4) Autor Odpowiedzi 11 listopada, 2024 o 7:21 am #22820 Reply Rafał🏋️ Stały czytelnik ★★★★★ Mam działkę, którą mógłbym dać pod zastaw, i szukam pożyczki od prywatnego...Witamy na Forum Oddłużeniowym, najnowocześniejszym forum o oddłużaniu, pomocy prawnej, kredytach i pożyczkach.