Forum Oddłużanie Forum Dyskusje ogólne Zadłużenie ZUS.

Otagowane: 

• This topic has 54 odpowiedzi, 21 głos, and was last updated 6 months temu by RonaldLib.
Przeglądasz 7 wpisów - od 31 do 37 (z 37)
  • Autor
    ❤︎ :
  • #8888 Reply
    Tomasz
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Moja firma jest w stanie pomóc spłacić zaległości zarówno w ZUS jak i US i uniknąć dodatkowych kosztów tj. odsetki czy poborca podatkowy. Zapraszam do kontaktu

#8324 Reply
    ja
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Przepraszam,ale to bajki dla ubogich,zus w zielonej górze odrzucił 3 moje wnioski, założył hipotekę na wspolne z siostrą mieszkanie, zrobił egzekucję na wynagrodzenie nieuwzględniajac alimentow na dzieci,ktore placilem,a przez zus nie moglem,w dodatku jak wzialem pozyczke na kwote z przyslanych decyzji egzekucyjnych,po potwierdzeniu telefonicznym ze to sa wszystkie jakie mam,okazalo sie,ze w tym samym wyliczonym okresie mam wieksza kwote i pozyczki mi nie starczy,drugiej nie zalatwie,z egzekucja nie stac mnie na splate pierwszej,co teraz powiedza mi Panstwo,ktorzy tak obszernie i dobrze opisywali ten moim zdaniem niefunkcjonujacy mechanizm pomocy.

#1055 Reply
    De Mona
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Od 1 grudnia 2015 roku łatwiej jest uzyskać zgodę na zawarcie układu ratalnego w ZUS. Zniesiony został obowiązek jednorazowej spłaty całości składek na ubezpieczenie emerytalne. Aby ubiegać się o rozłożenie zadłużenia składkowego na raty należy złożyć wniosek wraz z uzasadnieniem zawierającym m.in. informację dotyczącą zaległości, które chcemy rozłożyć na raty oraz propozycję okresu spłaty.

#8957 Reply
    margretta2
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Witam, poszukuję pomocy w sprawie oddłużania w ZUS. Mam 40 tys. zł zadłużenia.

#11614 Reply
    RonaldLib
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Kto mi pomoże wyjśc z długów?

#9034 Reply
    Bleblak
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Czy jest ktos na tym forum kto jest w stanie pomóc w załatwieniu kredytu na spłątę zadłużenia w Urzędzie Skarbowym? Prywatnie, pod zastaw weksel czy coś takiego?

#9775 Reply
    Charlee
    🏋️ Stały czytelnik ★★★★★

Witam, posiadam zadłużenie w ZUS na kwotę około 130 tys. zł. Posiadam dom, który może stanowić zabezpieczenie pożyczki na spłąte zadłużenia. Proszę o kontakt

Przeglądasz 7 wpisów - od 31 do 37 (z 37)
Odpowiedz do: Reply #11614 in Zadłużenie ZUS.
Twoje informacje

Forum Oddłużanie › Forum › Dyskusje ogólne › Zadłużenie ZUS. Otagowane: Zadłużenie ZUS This topic has 54 odpowiedzi, 21 głos, and was last updated 6 months temu by RonaldLib. Przeglądasz 7 wpisów - od 31 do 37 (z 37) ← 1 2 3 Autor ❤︎ : 11 marca, 2025 o 11:32 am #8888 Reply Tomasz🏋️ Stały czytelnik ★★★★★ Moja firma jest w stanie pomóc spłacić...Forum Oddłużeniowe: forum o oddłużaniu, pomocy dla zadłużonych, kredytach i pożyczkach