Forum Oddłużanie Forum Dyskusje ogólne Zadłużenie ZUS.

Oznaczony: 

• Ten temat ma 244 odpowiedzi, 6 głos, a ostatnio został zaktualizowany 1 miesiąc temu przez RonaldLib.
Wyświetlanie 7 wpisów - od 31 do 37 (z 37 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • #8584 Odpowiedz
    Mariusz
    Gość

Pomogę jednorazowo spłacić zaległość w ZUS lub US rozkładając płatność na wygodne raty nawet na 10 lat.

#9062 Odpowiedz
    juliopm18
    Gość

Witam, potrzebuję 150 tys. zł na spłatę długów w urzędzie skarbowym i zusie. Czy jest mi ktoś w stanie pomóc? Mam własną działkę komercyjną, która może służyć jako zabezpieczenie ewentualnego kredytu. Proszę o kontakt.

#1369 Odpowiedz
    Ver_ona
    Gość

Dokonanie wpisu do hipoteki, przez ZUS, ma na celu zabezpieczenie należności z tytułu nieopłaconych składek. Teoretycznie nie ma znaczenia, na jaką kwotę opiewa zadłużenie, jednak w praktyce przy stosunkowo niewielkich kwotach z tego rodzaju środka ZUS korzysta w ostateczności. Jeżeli dłużnik przejawia chęć spłaty zadłużenia, korzysta z układu ratalnego, a zadłużenie jest stosunkowo niewielkie, to ZUS raczej wpisu nie dokona. Gdy natomiast dłużnik nie podejmuje żadnych kroków w celu spłaty zadłużenia, to ZUS uzna, że wpis jest konieczny.

#10980 Odpowiedz
    Robertadat
    Gość

Jak poradzić sobie z kilkoma chwilówkami?

#9199 Odpowiedz
    richG
    Gość

Proszę o pomoc w uzyskaniu kredytu na spłatę zaległości w ZUS i US w Gorzowie Wielkopolskim. Proszę o odpowiedź.

#2792 Odpowiedz
    Nicole
    Gość

Tak ja miałam podobny problem i postanowiłam nie działać w pojedynkę bo nie byłam w stanie zapłacić kwoty którą dostałam od ZUS-u wiec zasięgnęłam porady. Tak właśnie szukając pomocy znalazłam. Jestem bardzo zadowolona bo udało się wynegocjować dogodne dla mnie warunki i udało mi się wyjśc z tarapatów.

#8888 Odpowiedz
    Tomasz
    Gość

Moja firma jest w stanie pomóc spłacić zaległości zarówno w ZUS jak i US i uniknąć dodatkowych kosztów tj. odsetki czy poborca podatkowy. Zapraszam do kontaktu

Wyświetlanie 7 wpisów - od 31 do 37 (z 37 w sumie)
Odpowiedz na: Odpowiedź #8623 w Zadłużenie ZUS.
Twoje informacje:

Forum Oddłużanie › Forum › Dyskusje ogólne › Zadłużenie ZUS. Oznaczony: Zadłużenie ZUS Ten temat ma 244 odpowiedzi, 6 głos, a ostatnio został zaktualizowany 1 miesiąc temu przez RonaldLib. Wyświetlanie 7 wpisów - od 31 do 37 (z 37 w sumie) ← 1 2 3 Autor Wpisy 17 września, 2025 o 3:15 am #8584 Odpowiedz MariuszGość Pomogę jednorazowo spłacić zaległość w ZUS lub US...Forum Oddłużeniowe: forum o oddłużaniu, pomocy dla zadłużonych, kredytach i pożyczkach